BUSSEN GÅR! Fra 19. august går det arbeidsbuss til og fra Siva hver morgen og ettermiddag .

Arbeidsbuss til Siva hver dag

Publisert Sist oppdatert

7sterke har i samarbeid med Vy Buss, Innlandstrafikk og Innlandet fylkeskommune fått satt opp nye bussruter som er tilpasset industriens behov på SIVA-området i Kongsvinger. 

Initiativet kommer som et svar på etterspørselen fra 7 sterkes medlemsbedrifter.  Målet er å gjøre arbeidsplassene mer tilgjengelige for både ansatte og elever i praksis, heter det i en pressemelding fra 7sterke. 

Rute 715 er tilrettelagt slik at ansatte kan være på plass på industriområdet til oppstart av første skift kl. 07.00, og reise hjem igjen kl. 15.00. 

Bussen vil kjøre alle hverdager, uavhengig av skoleruten, og være et viktig tilbud for de som ikke disponerer bil eller førerkort, inkludert kandidater og elever i praksis.

Økt tilgjengelighet med flere stoppesteder

For å sikre best mulig tilgjengelighet er det etablert fire nye stoppesteder inne på SIVA-området, inkludert et stopp helt innerst mot Åsumveien. Dette gjør det enkelt og effektivt for ansatte å komme seg til og fra jobb.

Oppfordring til bedriftene

-Våre medlemsbedrifter på SIVA har tatt nyheten godt imot, og informerer sine ansatte om det nye tilbudet. Dersom bussruten blir godt benyttet, kan vi på sikt håpe på utvidelse av tilbudet til å inkludere flere tidspunkter. Dette vil ikke bare være til nytte for de ansatte, men også for miljøet, ved å redusere antallet biler på veiene, sier klyngeleder Helga Helland i 7sterke.

-Dette er et viktig skritt mot å gjøre Kongsvingerregionen mer bærekraftig og tilgjengelig. Vi er glade for å kunne tilby en løsning som møter industriens behov og samtidig gjør arbeidsplassene våre mer tilgjengelige for alle, tillegger hun.

Bussrutene gjelder tidsrommet 19.8.2024 - 22.6.2025:

SE BUSSRUTEN HER

 

Powered by Labrador CMS