FROKOSTPRATEN – med Nina Kristengård, senterleder og Høyres ordførerkandidat i Eidsvoll.

– Vi merker at flere er hjemme og bruker oss som sitt nærsenter, selv om de handler mindre enn før. Det er uansett fint at Amfi Eidsvoll kan være en møteplass for mange, selve hjertet i lokalsamfunnet, synes senterleder Nina Kristengård.

Det må bli mer ja til næringslivet i Eidsvoll!

Publisert Sist oppdatert

God morgen?
– Ja, det vil jeg si! Jeg har stort sett gode morgener, er en morgenfugl og liker blanke ark, sier Nina Kristengård (53), senterleder og Høyres ordførerkandidat i Eidsvoll.

Nina Kristengård

Nina har vært aktiv i Eidsvoll Høyre siden hun kom inn i kommunestyret i perioden 2012 – 2015. I dag sitter hun i kommunestyret og i formannskapet, samt i administrasjonsutvalget. Hun er Høyres ordførerkandidat i Eidsvoll.

 Vanligvis spiser ikke den blide dama frokost, men venter til lunsj på jobb. – Det går så bra så, forsikrer hun. Men i ferien blir det litt annerledes, dagene er roligere og hun blir mer sosial. – Da blir det som regel felles frokost med mannen min. Jeg baker brød selv. Det er alltid stas å servere nystekt grytebrød til frokost!

Aller best liker hun å være ute, men hagearbeid er ikke en favorittsyssel.
– Jeg er ikke så glad i å stelle med blomster og busker, men trives best i skog og mark. Enten på en fjelltopp eller på sykkel i skogen.  

Hva vil dere i Høyre gjøre for næringslivet i Eidsvoll?

- Først og fremst vil vi lytte til næringslivet, tenke at de er en viktig ressurs for vår kommune. Jeg er opptatt av vi må gå i dialog og finne løsninger sammen. Si ja når vi kan og nei når vi må. Det må bli mer av ja enn det hittil har vært i Eidsvoll.

Hvordan går det på Amfi Eidsvoll nå i fellesferien?

– Det går greit. Juli er normalt en veldig rolig måned hos oss, men vi merker jo at flere er hjemme og bruker oss som sitt nærsenter. Det setter vi pris på. Handelen er nok noe ned, folk har større fokus på hva de bruker pengene på. Vi handler rett og slett mindre forbruksvarer og er mer forsiktige. Det er uansett fint at Amfi Eidsvoll kan være en møteplass for mange, selve hjertet i lokalsamfunnet.

Jeg angrer aldri på en treningstur!

Hvordan takler du selv dårlig sommervær?

- Jeg er blant dem som sier at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær, så jeg må jo si jeg takler det bra. Men jeg liker jo bedre at sola skinner! I disse dager forsøker jeg å tenke på juni som var helt fantastisk, og at både vi og naturen har godt av regnværsdager. Også vet jeg at jeg snart skal til varmere strøk, da får jeg min dose med sol. Jeg går ut uansett vær. Ofte er det bare forfriskende med en tur ut i litt ruskete vær. Jeg angrer aldri på en treningstur!

 

Powered by Labrador CMS