Nytt utdanningstilbud i Kongsvinger

– Behovet for fagfolk innen logistikk er stort i mange bransjer, sier Ruth Laeskogen Hoff som er avdelingsleder ved Industriell Teknologi og Logistikk på Fagskolen Innlandet.

Logistikkutdanning i Kongsvinger

Fagskolen Innlandet tilbyr nå utdanning i logistikk i Kongsvinger. Utdanningen blir gjennomført i samarbeid med Høgskolesenteret på Kongsvinger.  

– Behovet for fagfolk innen logistikk er stort i mange bransjer og vi mener derfor dette er et etterlengtet tilbud for folk i regionen, sier Ruth Laeskogen Hoff som er avdelingsleder ved Industriell Teknologi og Logistikk på Fagskolen Innlandet. Gjøvik har allerede det samme tilbudet. 

Utdanningen i Kongsvinger blir gjennomført i samarbeid med Høgskolesenteret som vil stille ressurser og lokaler til disposisjon. 

–Vi har allerede et omfattende samarbeid med høgskolesenteret om flere av våre modulutdanninger – korte, spissede utdanninger tilpasset arbeidslivets behov.

Nettbasert og fysiske samlinger

 Studiet Logistikk vil være nettbasert med fysiske samlinger på Kongsvinger over fire år.

–  Vi ønsker å rekruttere folk fra Kongsvinger, i tillegg til folk i aksen mellom Kongsvinger og Asker, altså togstrekningen. 

Det er snakk om seks samlinger à tre dager hvert år. Fjerde og siste år er det i tillegg en eksamenssamling med presentasjon av hovedprosjekt. 

Lederstillinger på mellomledernivå

Den digitale undervisningen foregår en gang i uka fra skoleårets oppstart frem til midten av juni. Det er ikke krav til fremmøte på den digitale delen og det er ikke undervisning i høst-, jul-, vinter- eller påskeferie. 

Det fireårige utdanningsløpet kvalifiserer til lederstillinger på mellomledernivå innen logistikk i privat og offentlig sektor.  

Søkerfristen er den samme som i samordnet opptak - altså 15. april. Men man kan søke allerede fra februar av. 

Les mer om opptaktskrav og opplegg på fagskolen–innlandet.no

 

Powered by Labrador CMS