Professionals Kongsvingerregionen

– Flere av våre medlemsbedrifter er allerede er inne på sponsorsiden til Professionals Kongsvingerregionen, forteller Helga Helland til Næring24.no.

Nytt nettverk for unge voksne i Kongsvingerregionen

Publisert Sist oppdatert

Professionals Kongsvingerregionen er navnet på et nytt inkluderingsnettverk for unge voksne. Helga Helland, klyngeleder i 7sterke, mener tilbudet vil ha stor betydning mye for næringslivet.

 – Regionen vår er avhengig av å tiltrekke og beholde unge talenter. Professionals-nettverket vil støtte oppom dette ved å tilby rom for kunnskapsdeling og erfaringsutveksling i det profesjonelle livet i tillegg til et sosialt nettverk.

Nye og gamle fra området

Ideen til nettverket oppsto i en samtale mellom Helga Helland og Kristin Gressberg som er prosjektleder ved Høgskolesenteret i Kongsvinger. De tok kontakt med Ingvild Isene Lind, Oda Lerheim, Kaja Hara og Martin Hanssen. Det første møtet hadde de i mars, leser vi på glomdalen.no. Etablererne er alle tilflyttere, noen tilbakeflyttere. De har alle følt på at det har vært behov for et slikt nettverk og tilbud i Kongsvinger og omegn. Inspirasjonen har de hentet fra en tilsvarende gruppe i Lillehammer.

Kick-off på Innlandet Science Park

– Vi ser viktigheten av å knytte bånd og bygge nettverk når det kommer til å trives og lykkes, både personlig og profesjonelt, sier Ingvild Isene Lind til glomdalen.no.

Professionals Kongsvingerregionen skal være en plattform for mennesker med forskjellige bakgrunner, yrker og utdannelse.

– Jeg er glad for å se at flere av våre medlemsbedrifter allerede er inne på sponsorsiden og ser verdien av å støtte våre yngre arbeidstakere, sier Helga Helland til Næring24.no.

13. juni blir det kick-off på Innlandet Science Park.

Powered by Labrador CMS