Frokostpraten:  Lars Rundgren i Antirust 

Det går i understellsbehandling og polering hos Antirust på Kongsvinger. – Husk at bilene ruster om sommeren også, særlig hvis vi får det samme regnværet i år som vi hadde i juli i fjor, sier daglig leder Lars Rundgren.

Privatbilen får kjørt seg hos Lars Rundgren

Publisert Sist oppdatert

God morgen? - Ja da, men den starta litt tidlig i dag, kommer det blidt fra Lars Rundgren som stod opp klokka seks i dag for å gjøre ferdig en hastejobb for en bilforhandler.  Med to brødskiver med salami, melk og kaffe innabords er firebarnsfaren godt i gang med en ny arbeidsdag på Siva.  

– Folk er blitt flinkere til å ta vare på bilen sin. De vil gjerne gi den noen år ekstra.

90 prosent av kundene til Antirust er privatkunder, resten er bilforhandlere. Rundgren registrerer at folk flest er blitt mye flinkere til å ta vare på bilene sine. – De vil gjerne gi dem noen år ekstra. 

Da gjelder det å forebygge mot rust eller fjerne rusta som "kan være der allerede fra bilene kommer inn på bilhavna". 

– Husk at bilene kan ruste om sommeren også, særlig hvis det regner mye slik det gjorde i fjor!

Klipper gress og kjører motorsykkel

Som daglig leder i Antirust, er han selvfølgelig nøye med å stelle pent med egen bil. – Den får kjørt seg mye, ler firebarnsfaren som bringer ungene hit og dit på aktiviteter uka lang. Når han selv får tid til å dyrke egne interesser, kaster han seg på motorsykkelen. I dag skal han skynde seg hjem for å gjøre noe han kanskje ikke synes er like morsomt, men nødvendig: – Graset må jo også klippes innimellom. 

Det går bra for det to år gamle verkstedet på Siva, ifølge Rundgren. - Ja vi har heldigvis nok å gjøre!

Nå har han ikke tid til å snakke med oss lenger. Nysgjerrige som vi er skynder vi oss å spørre om hva han skal gjøre i sommerferien.

– Ferieplanene er ikke helt lagt enn - men det blir ferie!

Powered by Labrador CMS