HØY STEMNING: Bråtabrann fyrte opp stemningen på Slobrua.

Publikum tente på Carina og Bråtabrann

Publisert
I SLAG: Carina Dahl var i slaget på Slobrua forrige helg.

 Stemningen stod i taket på Slobrua Gjestegård forrige lørdag. – Carina og Bråtabrann var veldig fornøyde med kvelden og det var visst konsertpublikummet også, sier hotellsjef Tina Nguyen Barkbu.

350 kom til konserten, noe Tina er veldig fornøyd med: – Vi skulle gjerne hatt flere besøkende, men oppmøtet var veldig godt med tanke på at det var en inneklemt helg og høysesong for konfirmasjoner.

 

 

 

OSS OG CARINA: Fansen flokket seg rundt Carina Dahl. Her får Gloria og Liv Yanet Veflen et skryte bilde til sosiale medier..

 Neste konsert i Slobrua-regi er 21. september – da kommer Return til Paviljongen.

Perrongen 

 Tina Nguyen Barkbu og Ulf Inge Vien driver også Perrongen Kafé og Bar hvor de arrangerer quiz annenhver torsdag. – Vi har rundt 90 – 110 påmeldinger hver gang.

De to siste quizene før sommerferien er 23. mai og 6. juni. I tillegg arranger de Etter Ærbe som er Odalens svar på After work den siste fredagen i måneden. Neste er 31. mai og så blir det sommeravslutningen 28. juni.

 Men først er det 17. mai med stor buffet og tre bordsettinger på Slobrua. Også Perrongen har servering i morgen – fra 10-15.

GRATULERER MED DAGEN! Gjengen på Slobrua Gjestegård ønsker store og små en fin 17. mai-feiring. .
Powered by Labrador CMS