FROKOSTPRATEN: Glenn Due-Sørensen, salgssjef på Lillestrøm Kultursenter

BYFESTGENERALEN: – Gi en varm applaus til.... Glenn Due-Sørensen stortrives som byfestgeneral og i jobben på Lillestrøm Kultursenter.

Variert høstprogram på Lillestrøm Kultursenter

Publisert Sist oppdatert

God morgen? – Travelt, men ja – morgenen er god den, sier Glenn Due-Sørensen på tom mage. Det er ikke alltid han spiser frokost. Gjør han først det, er det liten variasjon på dagens første måltid: Enten brødskive eller knekkebrød og enten med brunost eller nøkkelost.

Glenn er salgssjef på Lillestrøm Kultursenter. I dag skal han jobbe med presentasjoner han skal bruke til å inngå sponsoravtaler. Næringslivet betyr mye for kulturlivet i byen og visa-versa. Begge tjener på at det er liv i byen. Lillestrøm fikk bystatus i 1998 og feiret det med en byfest. Siden har Byfesten i juni b litt en årlig, populær tradisjon.

Stor stemning og stormende jubel

I år slo værgudene til med knallvær. – Det var stor stemning og stormende jubel, men vi solgte ikke så mange billetter inne i teltet hvor det var noen få konserter, minnes Glenn. 

– Folk ville heller nyte det fine været og treffe naboer og kjente ute.

Det hadde romerikingene god anledning til. Langt de fleste konsertene ble holdt ute og var gratis.

Juleskurk og jazzkafe

Nå mot høsten trekker folk inn. – Vinter og vår er høysesong her på kultursenteret, sier Glenn. Han har masse å friste med i tiden fremover:

– Humorshow, lunsjteater, byorkester, Ingrid Bjørnhov, jazzkafeer, rocknostalgi og «Juleskurken» – et meget variert program. 

– Og dette er bare et utvalg!

Selv gleder han seg litt ekstra til TV2- innspillingen i Lillestrøm Kultursenter av «Asbjørns Julekalender» med Espen Eckbo. – De spilte inn hos oss for noen år tilbake også. Veldig gøy å se på!  Opptakene pågår nå og frem til 7. november.

Takker lokalt næringsliv

Lillestrøm Kultursenter får kulturfaglig støtte på tre millioner årlig. Samarbeidspartnere bidrar med rundt fire millioner i året. Resten av inntektene er utleie av huset og billettinntekter.

– Lillestrøm Kultursenter har seks hovedsamarbeidspartnere, som er våre største bidragsytere. I tillegg har vi rundt 25 andre samarbeidspartnere som er viktig for oss for å kunne tilby det vi har på programmet. Vi er utrolig glad for at det lokale næringslivet stiller opp for kulturen, sier Glenn Due-Sørensen

Powered by Labrador CMS