FROKOSTPRAT MED BORGE NORDFJELD, DAGLIG LEDER I SØR-HEDMARK NÆRINGSHAGE 

– Vi har hatt en bra økning på nyetableringer her i Eidskog, flere enn på mange år, sier Borge Nordfjeld, daglig leder i Sør-Hedmark Næringshage.

– Det ser lysere ut!

Publisert

En "energibombe" av en frokost til tross: Borge Nordfjeld, daglig leder i Sør-Hedmark Næringshage, sier han sliter litt med å komme i gang i dag. – Er ikke morgenen så god?

 – Jo da, men det har vært ekstra hektisk i det siste.  Veldig tett møte- og besøksprogram nå i desember. Alt skal på plass før julen ringes inn. Men jeg er jo ikke aleine om dette, da!

Borge Nordfjeld har tolv år bak seg som leder av Sør-Hedmark Næringshage AS hvor "utviklingsorienterte  bedrifter får tilgang til kompetanse, nettverk og et faglig og sosialt fellesskap." Næringshagen har kontorer på Magnor, Skarnes og Sagstua. Nå er Nordfjeld & co  i ferd med å avslutte en oppsummeringsrunde  over bedriftenes behov som skal presenteres i et årshjul 2. januar. 

– De er særlig opptatt av å øke kompetansen, av datasikkerhet, bærekraft og energi.

Apropos energi - du nevnte energibombe til frokost?

– Ja, den består av en müsli-bolle med godsaker i, fast morgenmeny over flere år nå. Jeg må ha en solid frokost for å fungere utover dagen. Kaffen tar jeg med kollegaene når jeg kommer på jobben. I dag skal vi forresten ha personalsamtaler. 

Da vi intervjuet deg for ett års tid siden så du litt mørkt på fremtidsutsiktene for næringslivet i Kongsvingerregionen?

– Ser lysere på det nå! Vi har hatt en bra økning på nyetableringer her i Eidskog, flere enn på mange år, sier Borge og høres opprømt ut over telefonen. Energien er tydeligvis på full fart tilbake. Nå gjelder det å ta et førjulskrafttak på jobben før han tar med seg hele staben til Matmakeriet på Skotterud. Der er han også daglig leder og har sørget for sen julelunsj til de ansatte. 

Dagen avsluttes med at han og sønnen pynter juletreet sammen. De to har innsett at det er best ikke å vente til lille julaften hvor det uansett er så mye annet som også skal gjøres i siste liten. – Da skal det holde hardt å rekke det! Mye bedre å ta det i kveld - og det er jo bare hyggelig!

Litt trå start på morgenen til tross, på oss høres det ut som om dagen til Borge Nordfjell bare blir bedre og bedre. 

 

 

Powered by Labrador CMS