FRIR TIL BEDRIFTENE: Kongsvingerregionen, Klosser Innovasjon og Innlandet Science Park drar til Oslo for å tilby etablerte og nystartede bedrifter et "kreativt arbeidsfellesskap i Kongsvingerregionen - hvor de kan dele erfaringer for å skape nye ideer, vekst og positive ringvirkninger".

Kongsvinger-date i Oslo på tirsdag

Publisert Sist oppdatert

 – Kom til Kongsvingerregionen og få fart på businessen! Klosser Innovasjon gjør et nytt framstøt overfor næringsdrivende og gründere førstkommende tirsdag. I år kan de også friste med fellesskapet Innlandet Science Park.

Bak arrangementet som har fått navnet #treffes står Kongsvingerregionen, Klosser Innovasjon og Innlandet Science Park.

Vil vise seg frem

HELT UNIKT: - Mulighetene på Kongsvinger er helt unike, sier Jannicke Mykkestue, prosjektleder i Klosser.

-Etter den gode oppslutningen rundt #treffes-arrangementene i fjor, ønsker vi igjen å vise frem mulighetene som finnes i Kongsvingerregionen, sier Jannicke S. Mykkestue, prosjektleder i Klosser.  Hun forteller at gründere er hovedmålgruppen, men at de også ønsker fremtidige pendlere samt nye og etablerte bedrifter velkomne til arrangementet. 

–Kanskje er det noen som kunne tenke seg å flytte hele bedriften, eller deler av aktiviteten til regionen vår? Med etableringen av Innlandet Science Park på Kongsvinger, har vi nå unike muligheter til å gi etablerte og nystartede bedrifter et kreativt arbeidsfellesskap, hvor de kan dele erfaringer for å skape nye ideer, vekst og positive ringvirkninger.

Kongsvinger var førstevalget

Kongsvinger var først ute med Science Park i Innlandet. Sjefen for alle parkene i fylket heter Anette Mellbye.

– Vi kunne ikke få et bedre sted enn Kongsvinger å starte på, sa  Mellbye under 7 sterkes Industriforum i fjor høst. Hun trakk fram regionens kultur for samarbeid, vilje til å utvikle nytt og iveren etter vekst og utvikling. 

– Dette miljøet kan du bli en del av! frister arrangørene og inviterer til næringsdate på Gladkokken. Et ekstra kort i ermet er det såkalte såkornfondet man kan søke på - en startkapital for lokale oppstartsbedrifter med verdiskapningspotensiale. Fondet - som har ti millioner kroner til disposisjon - er opprettet av Sparebankstiftelsen Hedmark. 

På #treffes i Oslo vil gründere, etablerere og småbedrifter høre om de mange ressursene som er tilgjengelige for dem i Kongsvingerregionen. Samlingen er også for dem som ønsker å flytte «hjem» og ta med seg arbeidsplassen. 

Powered by Labrador CMS